Tümkiadİb Enerjiİsmail BağrıaçıkMaraş HaberMuhammet ELİAÇIK
DOLAR
32,3808
EURO
34,6083
ALTIN
2.388,38
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Hafif Yağmurlu
25°C
K.Maraş
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C

İl Başkanı Fırat Görgel, Onların hayalleri bizim hizmetimizin yanına bile yaklaşamaz!

İl Başkanı Fırat Görgel, Onların hayalleri bizim hizmetimizin yanına bile yaklaşamaz!
08.05.2023 02:50
0
A+
A-

Görgel, “Cumhuriyet döneminde yapılmayan hizmetler AK Parti hükümetleri döneminde yapıldı.  Meydanlara boşa nutuk atmasınlar. Onların hayalleri bizim hizmetimizin yanına bile yaklaşamaz” dedi.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Fırat Görgel, 14 Mayıs genel seçimlerine sayılı günler kala önemli açıklamalarda bulundu. 

“EL BİRLİĞİYLE ŞEHRİMİZİ YENİDEN AYAĞA KALKINDIRACAĞIZ”

Görgel, “Birlik beraberlik içerisinde el birliğiyle şehrimizi yeniden ayağa kalkındıracağız. Bu zamana kadar sorunların çözümü Ak Parti ile yapıldı. Cumhuriyet döneminde yapılmayan hizmetler Ak Parti sayesinde yapıldı. Bu noktada şehrimizde yatırımlardan ziyadesiyle faydalanmıştır. 20 yılı aşkın süredir yapılan hizmetler ortada. Bizim yapmış olduğumuz hizmetler bazılarının hayali bile olamaz. Biz yaptık, yine yapacak güce ve kudrete sahibiz. Yeter ki; Vatandaşlarımız bize inansın ve güvensinler. ” ifadelerine yer verdi.

“ŞEHRİN YENİDEN İHYASI İÇİN YOĞUN BİR ÇALIŞMA VAR”

Deprem sonrası mağduriyetlerin giderilmesi noktası yoğun mesai harcadıklarını söyleyen Fırat Görgel, “Kahramanmaraş’a hizmet vadinde bulunanların bu zamana kadar nasıl bir eserleri olmuş ki bundan sonra bir eser bırakabilecekler. Şehrimizde çok büyük bir yıkımın olduğunun farkındayız. Bu noktada vatandaşlarımızı mağdur etmeme adına gece gündüz gayretle çalışıyoruz. Tüm teşkilatlar olarak alanlardayız. Bizler Şehri yeniden inşa edecek iradeye sahibiz. Neredeyse her gün bir Bakan şehrimize gelerek kendi alanlarındaki mağduriyetleri giderme noktasında çalışmalarda bulunuyorlar. Çok hızlı kararlar alınıp çalışmalara başlanıyor. Kısa sürede vatandaşlarımıza vaat ettiğimiz ne varsa fazlasıyla yaparak şehri yeniden ihya edeceğiz. 2 yıl içerisinde şehri hizmetler yönünden bambaşka bir kent haline getireceğiz” dedi.

“HEMŞEHRİLERİMİZ CUMHURBAŞKANIMIZI ASLA YALNIZ BIRAKMAZ!”

14 Mayıs genel seçimlerinde en büyük desteğin Kahramanmaraş’tan çıkacağına dikkat çeken İl Başkanı Görgel,“Meydanlardaki Cumhurbaşkanımıza olan teveccüh her şeyin göstergesidir. Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz asla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmaz. Çünkü onun şehrimize özel bir hassasiyeti var. Çünkü o bizleri çok seviyor. Vatandaşlarımız güçlü milletvekili kadromuzla yine en büyük desteği partimize ve Cumhurbaşkanımıza verecektir. Bizler hemşehrilerimizin sağduyusuna inanıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.