Tümkiadİb Enerjiİsmail BağrıaçıkMaraş HaberMuhammet ELİAÇIK
DOLAR
32,3360
EURO
35,1197
ALTIN
2.241,35
BIST
8.722,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Az Bulutlu
18°C
K.Maraş
18°C
Az Bulutlu
Çarşamba Gök Gürültülü
13°C
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Az Bulutlu
15°C
Cumartesi Çok Bulutlu
14°C

Bağrıaçık: “Buruk bir bayram yaşıyoruz”

İB Enerji Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Bağrıaçık, buruk bir bayram geçirdiklerini belirterek: “İsrail yaptığı ile bir kere daha barbarlığını göstermiştir” dedi.

Bağrıaçık: “Buruk bir bayram yaşıyoruz”
12.05.2021 16:33
0
A+
A-

Bağrıaçık yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramın öncesi Müslümanlığın ile kıblesi olan Mescid-i Aksa’da yaşanan sistematik vandallığı kınadığını belirtti. 

Bağrıaçık şunları dile getirdi: “Korona döneminin en zorunu yaşıyoruz. Bir de üstüne İsrail’in yaptığı eklenince zor günler yaşıyoruz. Dualarımız Filistin için” 

BAYRAM, ALLAH’A YAKLAŞMANIN ADIDIR 

Bağrıaçık şöyle konuştu: “ Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını layıkıyla idrak etmenin ve ramazan ayı boyunca ailece aynı sofra etrafında bir araya gelerek keyifle ve muhabbetle oruçların açıldığı ve sonunda da bu faziletli ibadetin bayrama dönüşmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, insanların birbiriyle kaynaştığı, birlik, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerdir. Ramazan Bayramı, milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi ulvi duyguların yeniden canlandığı, halkımızı birbirine bağlayan müstesna bir bayramdır. Bayramların getirdiği barış, huzur ve kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeliyiz. Özellikle bayram günlerinde, bugünlerin kazandırdığı alışkanlıkla tüm hayatımızda iyiye ve güzele yönelmeli, insanlara hoşgörüyle yaklaşmalıyız. Bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalı, birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Bu vesileyle, İslam dünyasının Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum” 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.