Tümkiadİb Enerjiİsmail BağrıaçıkMaraş HaberMuhammet ELİAÇIK
DOLAR
32,3107
EURO
35,0595
ALTIN
2.279,50
BIST
8.971,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Az Bulutlu
23°C
K.Maraş
23°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Başkan Mahçiçek’ten finallere hazırlanan üniversite öğrencilerine jest

Başkan Mahçiçek’ten finallere hazırlanan üniversite öğrencilerine jest
16.01.2023 04:53
0
A+
A-

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Kütüphanesi’ni ziyaret ederek, geç saatlere kadar final sınavlarına hazırlanan öğrencilere çay, kahve ve tatlı ikramında bulundu. Programa AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal ile KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım’da katıldı.

Eğitim yatırımlarında Türkiye’ye model olan Onikişubat Belediyesi, öğrencilere yönelik gönül ısıtan çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde üniversite öğrencilerinin faydalanacağı çorba, simit ve çay ikramı yapılan noktanın açılışını gerçekleştiren Hanefi Mahçiçek öncülüğündeki Onikişubat Belediyesi, final sınavlarında da öğrencileri unutmadı.

Gece geç saatlere kadar Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Kütüphanesi’nde final sınavlarına hazırlanan öğrencilere anlamlı bir jest yapan Başkan Mahçiçek, kütüphaneyi ziyaret ederek öğrencilere çay, kahve ve tatlı ikramında bulundu.

Programa, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, AK Parti Onikişubat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Ünaldı ve Ak Parti Onikiişubat Gençlik Kolları Üniversite Birimi üyeleri katıldı.

“Üniversite gençliği bizim için çok önemli”

Final sınavları öncesinde öğrencilerin moral ve motivasyonuna katkı sunmak adına böyle bir uygulama başlattıklarını söyleyen Başkan Mahçiçek, kendi öğrencilik döneminde bu tür uygulamaların olmadığını belirterek, “Onikişubat Belediyesi olarak üniversite gençliğine her zaman destek veriyor, her fırsatta onların yanında olmaya devam ediyoruz. Üniversitemizin sınav dönemleri için de özel bir etkinlik düzenleyelim istedik. Gördük ki yaptığımız etkinlikle üniversiteli kardeşlerimizin gönüllerinde taht kurduk. Onikişubat’ta üniversiteli öğrencilerimizle güçlü bir bağımız var. Onlarla Onikişubat’ın güzelliklerini paylaşıyor, her ortamda destek olarak aile sıcaklığını hissettirmek için çalışıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara da öğrencilere kendi elleriyle çay, kahve ve tatlı dağıtarak başarılar diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.