Tümkiadİb Enerjiİsmail BağrıaçıkMaraş HaberMuhammet ELİAÇIK
DOLAR
28,9206
EURO
31,2864
ALTIN
1.888,09
BIST
7.978,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Yağmurlu
14°C
K.Maraş
14°C
Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
13°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
14°C
Pazar Hafif Yağmurlu
14°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
12°C

Başkan Okay, Uzunoluk Caddesi esnafıyla bir araya geldi

Başkan Okay, Uzunoluk Caddesi esnafıyla bir araya geldi
10.08.2023 05:17
0
A+
A-

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Uzunoluk caddesi esnafıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Başkan Okay, deprem sonrası yapılan çalışmaları anlatarak, iletilen sorunların da bir bir çözüme kavuşturulacağını söyledi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Uzunoluk caddesinde bulunan esnaflarla bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dileyen Başkan Okay, çözümü noktasında yapılması gerekenleri anlattı. Şehrin büyük bir felaket yaşadığının altını çizen Başkan Okay, birlik ve beraberlik içerisinde toparlanma sürecinin devam ettiğini söyledi.
Devletin üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını anlatan Başkan Okay, bu süreçte milletin de sabırla yapılan çalışmalara destek olması gerektiğinin altını çizdi. Başkan Okay, esnaf ile yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Yaşamış olduğumuz büyük felaketin ardından yaraları sarma adına var gücümüzle, gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu büyük felaketin her açıdan çok büyük etkileri oldu. Bu etkilerin sonuçlarını gerektiği şekilde analiz ederek çözümü noktasında hızla çalışmalara başladık. Devletimiz bu noktada üzerine düşeni yaparak hızlı bir şekilde konut ve iş yeri yapımına başladı. Geçici barınma alanları ve çarşılar esnafımıza ve vatandaşımıza nefes aldırdı. Bu noktada eksikler ola bilir. Bunların telafisi için de var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.