Tümkiadİb Enerjiİsmail BağrıaçıkMaraş HaberMuhammet ELİAÇIK
DOLAR
32,3674
EURO
34,9625
ALTIN
2.325,24
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Açık
27°C
K.Maraş
27°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Az Bulutlu
27°C

DAVARCIOĞLU, “BİN AYDAN DAHA HAYIRLI OLAN LEYLE-İ KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN”

AKDO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu, Kadir gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, “Bin aydan daha hayırlı olan Leyle-i Kadir Gecemiz mübarek olsun. Allah’ım bizleri bu ulvi geceyi İslam aleminin inşirahına vesile kılsın inşallah.”dedi.

DAVARCIOĞLU, “BİN AYDAN DAHA HAYIRLI OLAN LEYLE-İ KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN”
27.04.2022 11:46
0
A+
A-

Dondurma sektöründe lezzet, marka ve güven bakımında bir çok ödüle layık görülen. Eğitim ve spor dalında her zaman destek veren. İlimizde ve ülke genelinde şubeleşerek ilerleyen, Kahramanmaraş’ın göz bebeği olan AKDO Ahmet Davarcıoğlu, 11 ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü yaşadıklarını dile getiren bir mesaj yayımladı. Davarcıoğlu, yayımladığı mesajında “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının sonlarına yaklaşılırken, bu manevi havayı bin aydan daha hayırlı yapan kadir gecesine ulaşmanın sevincini  ve mutluluğunu yaşama içerisindeyiz. Kur’anı Kerim,de, ‘Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır’ mealindeki ayetle bu gecenin esenlik dolu olduğuna işaret edilmektedir. Nefsimizi arındıracak, muhabbetimizi dualarla pekiştirecek, kardeşliğimizi devam ettirecek bir gecede,  Allah’ım gecemizi bin aydan hayırlı kılsın. Ömrümüzü de bin ömürden hayırlı kılsın inşallah. Bu gecenin sabahında hepimizin günahlarından temizlenmiş bir şekilde uyanmamızı nasip eylesin. Tüm İslam aleminin çocuklarına ilim, irfan, sıhhat, doğruluk, güzel ahlak, iffet, sadakat, başarı ve cennet nasip etsin. Bu mübarek gecenin ilimize, ülkemize ve dünyaya hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan temenni ediyorum. Bu vesile ile bir kez daha bu önemli gecenin rahmetinden faydalanmayı umut ederek tüm islam âleminin ve hemşerilerimizin kadir gecesini kutluyorum.”şeklinde ifade etti.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.