Tümkiadİb Enerjiİsmail BağrıaçıkMaraş HaberMuhammet ELİAÇIK
DOLAR
28,9219
EURO
31,2841
ALTIN
1.887,99
BIST
7.978,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Yağmurlu
14°C
K.Maraş
14°C
Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
13°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
14°C
Pazar Hafif Yağmurlu
14°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
12°C

“Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası” Kapsamında 24 Derslikli Okul Yapım Protokolü

“Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası” Kapsamında 24 Derslikli Okul Yapım Protokolü
29.07.2023 03:20
0
A+
A-

“Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası” kapsamında Kahramanmaraş Valiliğimiz koordinasyonu ile İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz ve hayırsever Kahramanmaraş Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş arasında İlimiz Dulkadiroğlu İlçesine 24 derslikli İlkokul binasının yapılması için protokol imzalama töreni gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen protokol imza törenine Kahramanmaraş Valimiz Ömer Faruk Coşkun, hayırsever Kahramanmaraş Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Muhammet Ciğer ve İl Milli Eğitim Müdür Vekilimiz Zekeriya Kahveci katıldı.

Törende konuşan Kahramanmaraş Valimiz Ömer Faruk Coşkun, “Hayırsever Kahramanmaraş Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin yapımını üstlendiği 24 derslikli ilkokul binasının yapımı ile ilgili protokolü imzalıyoruz. Hayırseverimize eğitime vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum. Okulumuzun ilimiz ve öğrencilerimiz adına hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Hayırsever Kahramanmaraş Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Muhammet Ciğer ise “Yapmış olduğumuz yatırımlar içerisinde eğitim alanına yapmış olduğumuz yatırımlar her şeyden önemli. İnşaatına başlayacağımız 24 derslikli okul binamızın bir an önce teslimi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” dedi.

İl Millî Eğitim Müdür Vekilimiz Zekeriya Kahveci ise, “Okullarımız genel olarak Bakanlığımız merkez bütçesi ile yapılıyor ancak bu şekilde de hayırseverlerimiz tarafından yapılan birçok okulumuz var bu da bunlardan birisi.  24 derslikli ilkokul binasının yapımını üstlenen hayırsever Kahramanmaraş Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş.  şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

Yapılan değerlendirmelerin ardından protokol, Valimiz Ömer Faruk Coşkun, hayırsever Kahramanmaraş Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Muhammet Ciğer ve İl Milli Eğitim Müdür Vekilimiz Zekeriya Kahveci tarafından imzalandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.