Tümkiadİb Enerjiİsmail BağrıaçıkMaraş HaberMuhammet ELİAÇIK
DOLAR
32,5766
EURO
34,7968
ALTIN
2.510,43
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Az Bulutlu
25°C
K.Maraş
25°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Elbistanspor Yönetimi: “En İyi Oyunu TFF Oynuyor”

2020-2021 sezonunda Kahramanmaraş’ı Bölgesel Amatör Ligde temsil etme hakkı bulunan Elbistanspor, lige katılıp katılmayacağını hakkında açıklama yaptı.

Elbistanspor Yönetimi: “En İyi Oyunu TFF Oynuyor”
21.05.2021 13:33
0
A+
A-

Türkiye Futbol Federasyonun 2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig müsabakaları yeni bir statü ve yeni bir gruplandırma ile Haziran ayının 1.haftasında başlatılacak ve BAL’a katılım hakkı saklı tutulup 2021-2022 sezonuna katılabileceklerdir” duyurusunun üzerine Elbistanspor yönetimi sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

Yapılan açıklamada; “TFF hariç, T.F.F. Yine şu ana kadar mağdur olan bal takımları için yapacağını yaptı! Biz oynatıyoruz isteyen katılır, isteyen katılmaz yapmış olduğu statü ve kurallara göre bombanın pimini çekti kulüplerin kucağına bıraktı. Katılmayan takımların şu ana kadar harcamış olduğu transfer, iaşe, kamp masrafları? Katılan takımlar için Haziran, Temmuz, Ağustos sıcaklığın 40,45 dereceyi bir ortamda sahaların yüzde 90’ı suni çim saha 15 inci dakikadan sonra ayak tabanı sıcaktan pişecek akıl var mantık var o sıcakta Allah göstermesin sağlık sorunu olacak. Şu ana kadar sağlıkla alakalı oynatmadınız bunları da düşündünüz mü? Hani sizin oynatmak için 10 tane hali hazırda projeniz vardı. Ya adam gibi oynatın ya da insanları oynatmayın. Maalesef Türk futbolu sadece zenginlerin oynayacağı bir oyun oldu. Ama hakkınızı vermek lazım TFF en iyi oyunu siz oynuyorsunuz. Lig e katılım konusunda kısa süre içerisinde açıklama yapılacaktır” denildi. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.