Tümkiadİb Enerjiİsmail BağrıaçıkMaraş HaberMuhammet ELİAÇIK
DOLAR
32,5807
EURO
34,6753
ALTIN
2.521,32
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Açık
25°C
K.Maraş
25°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Açık
30°C

İhtiyaç Sahiplerine 17 Gün Boyunca Sınırsız Ramazan Pidesi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 17 günlük tam kapanma sürecinde ihtiyaç sahibi ailelere ücretsiz olarak sınırsız Ramazan pidesi dağıtımına başladı.

İhtiyaç Sahiplerine 17 Gün Boyunca Sınırsız Ramazan Pidesi
30.04.2021 16:50
0
A+
A-

 

 

Halk Ekmek Fabrikası’nda üretimine başlanan Ramazan pidesi, 75 noktada büfeler ve mahalle  muhtarları aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.  

Mahalle muhtarlıklarına benim ekmeğe ihtiyacım var diyen herkese, hiçbir şart aranmaksızın, ayrım yapılmaksızın Ramazan pidesi verilecek.  

Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına bağlı İşletme ve İştirakler Şube Müdürlüğü ekmek seferberliği başlatarak, günde 40 bin adet Ramazan pidesi üretecek.  

İhtiyaç sahiplerinin ekmeklerini ücretsiz temin edebileceklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Pandeminin getirdiği kısıtlılık nedeniyle ortaya çıkan durum nedeniyle biz Büyükşehir Belediyesi olarak hemşerilerimize ilave destek veriyoruz. 17 günlük kapanma süreci içerisinde de 17 gün süreyle ihtiyaç duyan hemşehrilerimiz bizim ekmek büfelerimizden ücretsiz olarak ekmek elde edebilirler. Bunları da muhtarlıklar aracılığıyla yine koordine ediyoruz. İhtiyaç duyan hemşehrilerimiz, bizim ekmek dağıtım büfelerinden ücretsiz ekmek edinebilirler. Biz bu konuda herhangi bir sınırlama koymadık. Ne kadar ihtiyaç varsa 17 gün içerisinde o kadar destek inşallah veriyoruz. Muhtarlarımıza müracaat ettiklerinde benim ihtiyacım var diyen herkese veriyoruz. Herhangi bir ayrım yapmaksızın, herhangi bir belge istemeksizin vereceğiz. Çünkü ekmek ihtiyacı olan hemşerilerimizde başka bir şey aramıyoruz” dedi. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.