Tümkiadİb Enerjiİsmail BağrıaçıkMaraş HaberMuhammet ELİAÇIK
DOLAR
32,8036
EURO
34,7732
ALTIN
2.506,80
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Az Bulutlu
29°C
K.Maraş
29°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C

Kahramanmaraşspor’un kapısına kilit mi vuruluyor?

Ligde bir türlü istediği yere gelemeyen ve şehrin en eleştirilen konusu olan Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanlığı görevinden istifa eden Fatih Mehmet Ceyhan, basın toplantısı düzenledi. Ceyhan: “Kahramanmaraşspor’u alacak kişiler benimle muhatap olacaklar. Gönüllü yönetim sezonu bitirecekler. Sonra kapatacağız” dedi

Kahramanmaraşspor’un kapısına kilit mi vuruluyor?
22.02.2021 13:44
0
A+
A-

Siyasilerin ve halkın onca desteğine rağmen bir yere gelemeyen Kahramanmaraşspor’dan istifalar da gelmeye başladı. Kulüp başkanı Fatih Mehmet Ceyhan tesislerde düzenlediği basın toplantısı ile kendinin takımı iyi bir yere getiremediğini belirtti. Hem destek bulamadığı hem de iyi sportif başarı alamadığı için Kahramanmaraşspor efsanesinin bittiğini belirten Ceyhan, eleştirileri de kabul etti.

Yeteri kadar destek almadığı ifade eden Fatih Mehmet Ceyhan,  şöyle konuştu: “2 yıl takımı ligde bıraktıktan sonra son 3 yılda takımın Play-OFF potasına hep yaklaştırdım. Ama, Türk futbolunda Kahramanmaraşspor efsanesi her geçen gün yok olmaya devam ediyor. Tarihinin en kötü günlerini yaşayan camia sahipsizlikten kapanma noktasına kadar geldi. Kahramanmaraşspor kulüp başkanlığından istifa eden Fatih Mehmet Ceyhan 14 hafta sonra takımı satılmadığı takdirde kapanacak”

AİLEM BIRAK DEDİ

Fatih Mehmet Ceyhan’ın açıklamasına şöyle devam etti: “Sezon başında takımı bırakacaktım bana takımımı bırakmamam için sözler verilmişti ama yerine getirilmedi. Bugün neden bıraktın diye soracaksınız. Rahmetli anne’mde çok bırak demişti. Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden babamda bırakmamı istedi. Taraftarlar bize çok yüklendi. Urfa maçı bittikten 5 dakika sonra babamı kaybettim. Maçtan sonra bana ağır küfürler ettiler, ben onların gerçek taraftar olduğunu düşünmüyorum. Bunlar zaten belli kişiler. Takım deplasmanda galip geldiği zaman sesleri çıkmayanlar takım evinde 1 maç kaybedip berabere kaldığında hoşgeldin 3.lig yazıyor. Bu arkadaşlara hakkımı helal etmiyorum. 

TABİİ DEĞERLİ TARAFTARLARIMIZ YOKMU VAR TABİ SİZLER GİBİ DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI VAR

 Bugün buradan bırakıyorum, Bilerek ve bilmeyerek kimlerin kalbini kırdıysam helalik istiyorum. Kimseyi bilerek ekmeginden ederek kimsenin kalbini kırmadım.

Babam bana hep nasiyatta bulunurdu. Oğlum bu takımı bırak çocuklarını sadece anneye bırakma derdi. Babam bana sen beni dinlemiyon ben sana 5 vakit namazda dua ediyorum bırakman için dedi ve gözlerini yumdu. Bende oturdum ağladım ve bırakacağım.

YENİ HOCA İLE ANLAŞTTIK

Teknik direktör Sinan Yücer, sen yoksan ben yokum dedi ve bıraktı. Bende yeni hoca ile anlaştım. Kahramanmaraş’a geldi. Takımı ona emanet edeceğim. ‘Takımı hocasız bıraktı’ demesinler diye birazdan görüşüp anlaşacağız.

Bu takımı bırakınca bu takımdan elimi çekmeyeceğim. Şehrimin takımına destek olmaya devam edeceğim. Kahramanmaraşspor şehrin bir değeri bu değere sahip çıkalım. Takım şirketse neden kimse benim şirketime karışamıyorda, Kahramanmaraşspor’a karışıyor. Takımın maçlarını sosyal medyadan 100 binlerce kişi izliyor.

Buradan takımı alacak kişilere şunu söylemek isterim; Biz takımı aldığımızda bir kargaşa vardı. Şimdi burada herhangi bir kargaşa yok. Takımın tüm şifreleri hepsi burada. Takım kurumsal bir şekilde bırakıyorum. Umarım şehrimizin büyükleri bu takıma sahip çıkar.

BAŞKANLIĞA GERİ DÖNMEM SÖZ KONUSU DEĞİL

Bana yöneticilik teklif edilirse tercübelerinden faydalan derlerse yönetici olurum. Ben blöf filan yapmıyorum dönüşüm yoktur yani.  Burası yasal olarak bir şirket bizim üzerimize bana göre değil ama yasal olarak şirket, Takımı değer olarak devir edeceğim. Bu emaneti daha ileri götürecek birine devir ederiz. Kahramanmaraşspor’u alacak kişiler benimle muhatap olacaklar. Gönüllü yönetim sezonu bitirecekler. Sonra kapatacağız”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.