Tümkiadİb Enerjiİsmail BağrıaçıkMaraş HaberMuhammet ELİAÇIK
DOLAR
32,3812
EURO
35,0362
ALTIN
2.326,46
BIST
9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Açık
27°C
K.Maraş
27°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Az Bulutlu
27°C

Yedikuyular yolu mu?Dakar Vadisi mi?

Kahramanmaraş’ın turizmine katkı sağlaması için 2017 yılında hizmete alınan yedikuyular yolu adeta ızdırap yolu oldu. Yola düşen kayalar araçların yağ karterleri başta olmak üzere ciddi hasarlar veriyor. Yolun tehlikesi ise Dakar vadisinin yoluna benzetildi.

Yedikuyular yolu mu?Dakar Vadisi mi?
16.04.2021 14:02
0
A+
A-

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin hizmet sınırları içerisinde yer almasına rağmen Yedikuyalar yolu, insanın ocağına incir ağacı diken bir yola haline geldi. Ne zaman düştüğü belli olmayan kayalar, aniden sürücülerin önlerine çıkınca ya araçların alt takımları arızalanıyor ya da araçların şanzımanları bozuluyor.

Kayaların yola düşmesi sonucu, toplam 500 lira harcayıp eğlenecek bir insan yaklaşık 15 bin lira zarara girmiş oluyor. Önceki gün yaşanan kazada ise bir aracın yağ karteline denk gelen kaya, aracı kullanılmaz hale getirdi. Hal böyle olunca vatandaşın yolda 7/24 tedbir alınmasını istedi. 

Yorumlar

  1. Sade Bir Vatandaş dedi ki:

    Çok geçmiş olsun. oradan geçerken gördüm bu aracı. yolda bizde zor anlar yaşadık bu kaya parçaları yüzünden. İnş bir anca Belediye yetkilileri görürde hizmet ederler. ya da neyseee çalışmamaya devam. Kahramanmaraş Büyükşehir uyumaya devam.

  2. Meltem Kaya dedi ki:

    yazık gerçekten.