Tümkiadİb Enerjiİsmail BağrıaçıkMaraş HaberMuhammet ELİAÇIK
DOLAR
32,2905
EURO
35,0372
ALTIN
2.478,21
BIST
10.563,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Az Bulutlu
30°C
K.Maraş
30°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Açık
32°C
Salı Parçalı Bulutlu
33°C

Aksaray Belediyesi, KSÜ’de Depremzedeler İçin 1500 Kişilik İftar Programı Düzenledi

<strong>Aksaray Belediyesi, KSÜ’de Depremzedeler İçin 1500 Kişilik İftar Programı Düzenledi</strong>
08.04.2023 18:15
0
A+
A-

Türkiye’yi yasa boğan depremlerin ardından Kahramanmaraş’ta yaraların hızla sarılması için birçok çalışma gerçekleştiren Aksaray Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde (KSÜ) 1500 kişilik iftar programı düzenledi.

Depremzedelere ev sahipliği yapan KSÜ Avşar Yerleşkesinde düzenlenen iftar programına KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nuri Kahveci, Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı, Prof. Dr. Orhan Doğan, Genel Sekreter Ali Rıza Bekler, KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Yöneticileri ve Aksaray Belediyesi Başkan Vekili Cem Elibol ve gönüllü çalışanlar ile vatandaşlar katıldı.

İftar programında kısa bir konuşma yapan KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, “Üniversitemizin kapılarını açarak Kahramanmaraş halkına en zor günlerinde ev sahipliği yapmaktayız. Bu zor günlerde bütün imkanlarını seferber eden ve destekleriyle vatandaşlarımıza çadır ve birçok alanda hizmet veren Aksaray Belediyesi her zaman yanımızda oldu. Bugün de Ramazanın coşkusunu ve bereketini bizlere hissettiren bir iftar programı düzenlediler. Bu vesileyle şahsında Aksaray Belediye Başkanı Sayın Dr. Evren Dinçer’e, bugün yanımızda olan Başkan Vekili Sayın Cem Elibol’a şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Rektör Yasım, Başkan Vekili Cem Elibol’a Maraş Ceviz Oyma Sandık hediye ederek yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.