Tümkiadİb Enerjiİsmail BağrıaçıkMaraş HaberMuhammet ELİAÇIK
DOLAR
32,5111
EURO
34,9079
ALTIN
2.434,99
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Az Bulutlu
32°C
K.Maraş
32°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

Başkan Güngör, “Tüm İlçelerimizde Yoğun Bir Çalışma Var”

<strong>Başkan Güngör, “Tüm İlçelerimizde Yoğun Bir Çalışma Var”</strong>
31.08.2023 03:36
0
A+
A-

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ile Pazarcık, Türkoğlu, Afşin, Elbistan ve Göksun’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunan Başkan Güngör, “Hamdolsun sahada çok ciddi bir çalışma yürütülüyor. Tüm kurum ve kuruluşlarımız şehrimizi daha güçlü bir şekilde tekrar ayağa kaldırmak için var gücüyle gayret ediyor” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehirde yürütülen çalışmaları yerinde incelemek üzere Kahramanmaraş’a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ve AFAD Başkanı Okay Memiş ile Pazarcık, Türkoğlu, Afşin, Elbistan ve Göksun’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Vali Mükerrem Ünlüer’in de yer aldığı program, 6 Şubat’ta meydana gelen ilk depremin merkez üssü Pazarcık’ta Kaymakamlık ve esnaf ziyaretiyle başladı. Devamında Türkoğlu Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan heyet, Kadıoğluçiftliği Mahallesi’nde yapımı devam eden köy evlerinde de incelemelerde bulundu. Türkoğlu programının ardından Başkan Güngör, Bakan Yardımcısı Karaloğlu ve beraberindeki heyet; Afşin, Elbistan ve Göksun’da kaymakamlıkları ziyaret ederek ilçelerdeki son duruma ilişkin bilgiler aldı.

Çok Daha Güçlü Kahramanmaraş

İlçe ziyaretleri sonrası açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın Münir Karaloğlu, AFAD Başkanımız ve Valimizle birlikte Afet Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleştirdiğimiz toplantının ardından Pazarcık, Türkoğlu, Afşin, Elbistan ve Göksun ilçelerimizde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunduk. Esnaflarımızla bir araya geldik, yapımı devam eden köy evlerimizi yerinde inceledik. Kaymakamlarımızdan ilçelerimizdeki son duruma ilişkin bilgiler aldık. Hamdolsun sahada çok ciddi bir çalışma yürütülüyor. Tüm kurum ve kuruluşlarımız şehrimizi daha güçlü bir şekilde tekrar ayağa kaldırmak için var gücüyle gayret ediyor. İnşallah bu yoğun gayretler neticesinde Kahramanmaraş’ımızı çok daha güçlü bir şekilde tekrar ayağa kaldıracağız. Şehrimiz için emek veren, gayret gösteren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.