Tümkiadİb Enerjiİsmail BağrıaçıkMaraş HaberMuhammet ELİAÇIK
DOLAR
32,3828
EURO
34,5746
ALTIN
2.385,67
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Hafif Yağmurlu
26°C
K.Maraş
26°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Yağmurlu
18°C

Başkan Güngör ve Vali Ünlüer, Andırın’da Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu

<strong>Başkan Güngör ve Vali Ünlüer, Andırın’da Ziyaret ve İncelemelerde Bulundu</strong>
01.10.2023 23:42
0
A+
A-

Vali Mükerrem Ünlüer ile Andırın’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunan Başkan Hayrettin Güngör, “Andırın’ın katma değerini yükseltmek için yatırımlarımızı her geçen yıl daha da artırarak sürdürüyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Vali Mükerrem Ünlüer ile Andırın’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan ve İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman’ın da yer aldığı programda heyet; Andırın Kaymakamlığı, ilçe belediyesi, Adliye ve Mevlana İdris Millet Konağı’nı ziyaret etti. İlçede yürütülen çalışmalara ilişkin son bilgileri alan Başkan Güngör ve Vali Ünlüer, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti ve taleplerini dinledi.

Andırın’ın Katma Değerini Artırıyoruz

İlçe ziyaretine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Şehir merkezinde ve ilçelerimizde gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bugün de Valimiz Sayın Mükerrem Ünlüer, Garnizon Komutanımız, Cumhuriyet Başsavcımız, Jandarma Komutanımız ve Emniyet Müdürümüzle Andırın’da kaymakamlık, belediye ve adliyeyi ziyaret ettik. İlçemizde yürütülen çalışmalara ilişkin son bilgileri aldık. İlçemize kazandırdığımız Mevlana İdris Millet Konağı’nda incelemelerde bulunduk. Esnafımızı iş yerlerinde ziyaret ettik, hemşehrilerimizle bir araya geldik. Andırın’ın katma değerini yükseltmek için yatırımlarımızı her geçen yıl daha da artırarak sürdürüyoruz. İnşallah gerçekleştirdiğimiz ve planladığımız yatırımlarla Andırın’ımızın katma değerini daha da artıracağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.