Tümkiadİb Enerjiİsmail BağrıaçıkMaraş HaberMuhammet ELİAÇIK
DOLAR
32,3752
EURO
34,7818
ALTIN
2.434,64
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Az Bulutlu
29°C
K.Maraş
29°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

Başkan Gürbüz: Öğrencilerimiz için bunu yapmak zorundayız!

Başkan Gürbüz: Öğrencilerimiz için bunu yapmak zorundayız!
09.10.2023 18:38
0
A+
A-

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Elbistan genelinde farklı noktalarda Etüt Merkezleri açılacağını ve öğrencilerin bu merkezden tamamen ücretsiz faydalanacağını söyledi.

Başkan Gürbüz konuyla ilgili yaptığı açıklamasında; “Elbistan’da depremden sonra ekonomik olarak vatandaşların gelirlerinde ciddi bir azalma oldu. Bugün dershaneler 50-70 bin lira fiyatlarla öğrenci alıyorlar. Biz gençlerimizin geleceğini çok önemsiyoruz. Bu yüzden Etüt Merkezi açmak istedik. Elbistan’da böyle bir açık ve ihtiyaç var. Kültür Evlerimizi de bunun için açıyoruz. Bu tarz açtığımız yerlerde ders çalışma imkanı sunacağız gençlerimize.

Ben okumak istiyorum diyen gençlerimiz için etüt merkezleri kuracağız. Bunun ilki de çok yakında faaliyete geçiyor inşallah. Bu merkezler yavrularımıza tamamen ücretsiz hizmet edecek. Kafeteryası dahi ücretsiz olacak. Sınav yaparak alacağız buraya öğrencilerimizi, yani boş vakit geçirmek isteyen değil de, gerçekten çalışmak isteyenleri, geleceğini kurtarmak isteyen gençleri alacağız.

Elbistan’da eğitime çok ciddi yatırımlar yapılıyor. Bu anlamda Milli Eğitim Bakanlığı’na da çok teşekkür ediyorum. Elbistan’da neredeyse okulsuz kırsal mahallemiz yok. Sürekli buralardan Türkiye birincileri çıkıyor. Biz de bu yavrularımızın sağlıklı ortamlarda derslere çalışmasını borçluyuz diye düşünüyorum. Onların belediyesi olarak onlar için bu hizmeti yapma zorunluluğu hissettim. Taleplere göre yoğunluğa göre etüt merkezlerimizin sayısı da artacak” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.