Tümkiadİb Enerjiİsmail BağrıaçıkMaraş HaberMuhammet ELİAÇIK
DOLAR
32,4615
EURO
34,7745
ALTIN
2.420,41
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Az Bulutlu
26°C
K.Maraş
26°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Doğan Murat Kılıç’tan Yangın Mağduru Aileye Yardım Çağrısı

İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, zor durumda olan aile için Kahramanmaraşlılara fitre ve zekatlarını bağışlama çağrısında bulundu.

Doğan Murat Kılıç’tan Yangın Mağduru Aileye Yardım Çağrısı
20.04.2021 10:32
0
A+
A-

  Onikişubat ilçesi Tekir mahallesi yaşayan Mehmet isimli vatandaşın yaklaşık 1 ay önce evi yandı. Evin temeli atılsa da ilerleyen dönemlerde gerek inşaat gerekse ev içerisinde diğer ihtiyaçların da olacağını belirten Kılıç, toplanan yardımların bizzat aileye ulaştıracaklarını ifade etti. 

Doğan Murat Kılıç sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

“Değerli arkadaşlar içinde bulunduğunuz Ramazan ayı münasebetiyle hem fitrelerimizi hem zekatlarımızı paylaşabileceğimiz bir durumu size bir video ve birkaç fotoğraf ile özetlemek istedim.  

Burası Onikişubat ilçemize bağlı Tekir mahallesi. Burada evi yanan bir aileye yeniden evlerinin inşası için yardım talebinde bulunuyoruz. Burada toplanan yardımları ailenin evinin yapımı ve sonrasında eşyalarının alımında bizzat ilgilenerek yardımda bulunacağım. Sizlerin de bu yardımda katkısı olsun isterseniz, şahsım ile irtibata geçerseniz sevinirim. 

Bu arada bilmenizi istediğim bir konu evde hiçbir eşya dahi kurtulmamış. Maalesef hepsi yanmış. Rabbim şimdiden yapacağınız yardımları kabul etsin…” 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.