Tümkiadİb Enerjiİsmail BağrıaçıkMaraş HaberMuhammet ELİAÇIK
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Az Bulutlu
20°C
K.Maraş
20°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Salı Açık
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Açık
29°C

Minikler Hafta Sonunu Büyükşehir Etkinlikleriyle Değerlendiriyor

<strong>Minikler Hafta Sonunu Büyükşehir Etkinlikleriyle Değerlendiriyor</strong><strong></strong>
20.12.2022 03:30
0
A+
A-

Büyükşehir Belediyesi, ‘Kurnaz Tilki’ adlı tiyatro gösterisini çocuklarla buluşturdu. Minikleri bir yandan eğlendirirken bir yandan da kibir ve küçümsemenin ne kadar kötü bir şey olduğunu anlatan gösteri, anne babaların da takdirini kazandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Sezai Karakoç Kültür Sanat Sezonu’nda farklı yaş gruplarına yönelik çeşitli etkinlikler düzenlemeyi sürdürüyor. Hafta sonları çocuklar için birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, ‘Kurnaz Tilki’ adlı tiyatro gösterisini miniklerle buluşturdu. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde 2 seans şeklinde sahnelenen ve ormandaki sevimli hayvanların kendini akıllı ve kurnaz zanneden tilkiyle mücadelesini konu alan gösteriye çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Minikleri bir yandan eğlendirirken bir yandan da kibir ve küçümsemenin ne kadar kötü bir şey olduğunu anlatan gösteri, anne babaların da takdirini kazandı. Düzenlenen etkinliklerin çocukların hafta sonunu daha eğlenceli bir şekilde değerlendirmelerine ve kişisel gelişimlerine katkı sağladığını belirten ebeveynler de Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.